Tags

, , , ,

Het zal de vaste volgers (lezers) natuurlijk zijn opgevallen dat ik al een week geen nieuw blog heb geschreven. Daar is geen bijzondere reden voor. Hooguit een aantal kleinere oorzaken, soms meerdere oorzaken bij elkaar opgeteld. Het EK in Polen en Oekraïne, repetities, Isabel, kinderen en kleinkinderen, een boek, mijn administratie … en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En misschien een klein beetje gebrek aan inspiratie.

Ik wil namelijk geen dagboek schrijven en daar begint mijn dagelijks blog soms teveel op te lijken. Er is niets mis met een dagboek maar ik heb mezelf beloofd om elke dag te schrijven over van alles en nog wat: een boek, een theatervoorstelling, een ergernis (die heb ik gelukkig niet zoveel), een mooi voorval, een (jeugd)herinnering, de natuur, eten en drinken, enzovoort.

Ik had deze week kunnen schrijven over de bruiloft van mijn nichtje of over haar mooie jurk, of over de schorseneren die ik heb klaargemaakt. Of over een bezoek aan winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam – ‘Het lijkt hier wel Johannesburg’ constateerde Isabel. Of over mijn zes potten vier-vruchten-jam die ik gisteravond maakte. En dan vergeet ik nog de repetities en vergaderingen van MOELAND (HZT) en ons bezoek aan de aardbeienfeesten in Zundert en de twintig nieuwe maquettes voor het Corso 2012. Vergaderingen in Goes en Kats voor ‘Goes Latijns Amerika 2013‘, tuinwerkzaamheden en skype-vergaderingen met mijn Afrikaanse collega’s – het had allemaal onderwerp kunnen zijn geweest van mijn dagelijkse stukjes. Zou ik geschreven hebben over ‘Oranje’ of over ‘het slechte weer‘? Ja, dat had zomaar gekund.

Ook volgende week weet ik niet of ik een dagelijks blog zal schrijven. Ik zie wel. Ik zal geen tekort aan onderwerpen hebben maar mogelijk wel een gebrek aan een internet-verbinding … Maakt dat nieuwsgierig? Blijf lezen.