Tags

, , , , ,

Esther gaat drie weken naar Las Vegas. Yvonne gaat zes dagen naar Australië. Dat lees ik vanochtend op Facebook. Leuk voor ze – denk ik. Ik was ooit in Las Vegas maar een middagje en een avond vond ik meer dan genoeg. En om helemaal naar de andere kant van de aardbol te vliegen voor zes dagen, vind ik een hele onderneming. Nu blijken deze mededelingen een onderdeel te zijn van een allertheids-campagne voor borstkanker.

Borstkanker campagne

Borstkanker campagne

Euh … pardon .. ik ben niet helemaal mee. Kan iemand me dat uitleggen alsjeblieft? Ik stuit op een artikel in HP/DeTijd. Klik HIER. Ik begrijp dat ik door deze ‘ik ben op reis’ mededelingen op Facebook getriggerd word – ja, dat is waar – en dat ik daardoor iets meer leer over borstkanker. Wat een onzin! Ik weet heus wel wat borstkanker inhoudt, daar heb ik deze ‘grapjes’ niet voor nodig. Ik heb niets tegen de betrokkenheid van Esther en Yvonne. In tegendeel zelfs maar zo’n campagne kan me gestolen worden …

De volgende dagen ben ik ook op reis … naar Paititi. Het verzonnen dorp in het oerwoud van Latijns Amerika. Samen met 6000 gasten die een kijkje komen nemen in het Bosgebied Zuid in Goes.