Tags

,

Zo, dat zit er op. Alle 22 afleveringen van ‘Prison Break seizoen 4′. Afleveringen van 45 minuten met Engelse ondertiteling. Nieuwe avonturen van Michael Scofield en Lincoln Burrows. Dit keer niet uitbreken maar inbreken.

Seizoen 4 Prison Break

Seizoen 4 Prison Break

Ik schrijf hierboven ‘nieuwe’ avonturen. Dat klopt niet helemaal want deze vierde reeks dateert alweer van 2009. Jaren geleden zagen Isabel en ik de eerste drie seizoenen. Toen nog elk apart. Ik vond het eerste jaar erg vermakelijk. Ik herinner me nauwelijks iets van het tweede jaar en in seizoen drie zat Michael Scofield in een gevangenis in Panama.

Ik ben niet zo’n een grote fan van ‘Prison Break’ maar dvd-series samen kijken met mijn liefje – euh, pardon – met mijn vrouw – is wel een fijne activiteit. Zeker als er Engelse ondertiteling beschikbaar is. Dit laatste seizoen draait om ‘Scylla’, een harde schijf met geheime informatie waarmee Michael Scofield en zijn lotgenoten ‘The Company’ ten gronde willen (kunnen) richten.  Een kaart die door verschillende partijen wordt begeerd. Het seizoen verloopt niet zonder problemen. Veel plotwendingen – vaak ongeloofwaardig als ik eerlijk ben. Ruim tien afleveringen teveel.

Advertenties