Tags

, , , ,

Thuis komen na drie maanden afwezigheid betekent ook veel post open maken. De meeste abonnementen op tijdschriften heb ik al een hele tijd geleden opgezegd. Ik lees nu tijdschriften / artikelen via Blende. Eén tijdschrift zal ik niet opzeggen … Corsief. ’s Werelds kleurrijkste corsomagazine. Al bijna twintig jaar oud jong. Er zat een nieuwe Corsief tussen alle andere enveloppen van de Postcodeloterij, de Kampioen en een VGZ-boekje. Joepie. Ik zet een pot thee en kruip op de bank. Me even verlekkeren in allerlei corso-verhalen. Ik ben nauwelijks halverwege als de postbode langskomt. Ik hoor de post op de deurmat vallen. Omdat ik toch naar de wc moet raap ik alles op. Een blad dat ik niet ken … Vincent – maar wel met een heel bekende vormgeving.

Corsief en Vincent

Corsief en Vincent

En zoals Kim het schrijft in haar voorwoordje … er bestaat al een Linda, Maarten, Jan en een Johan. Het is hoog tijd voor … Vincent. De meest beroemde zoon van Zundert. En er wordt overal aandacht besteed aan het feit dat hij (Vincent van Gogh) 125 jaar geleden is overleden. Tijd voor een feestje … euh. Nou ja, niet te hard over nadenken. In Zundert hebben ze besloten dat er opnieuw een thema wordt gekoppeld aan het grootste dahliacorso van de wereld. Je raadt het al … Vincent van Gogh.

In plaats van één clubblaadje te lezen, las ik er twee. Met veel plezier overigens. Nog een paar maanden en dan mag ik al dat moois weer aan elkaar praten. Zijn jullie d’r ook bij? De eerste zondag van september …

Corso Zundert

Corso Zundert

Advertenties