Tags

, , , , , ,

Naar analogie van ‘Verzinnebeeld’ en het masterproject van Fleur plaats ik vandaag een foto. En een oproep …

Gevraagd: tekstbijdrage

Gevraagd: tekstbijdrage (Foto: Vebjørg Hagene Thoe)

Er is geen studie aan verbonden. Geen wedstrijd. Eigenlijk helemaal niets. Toch ben ik benieuwd of er lezers/volgers zijn die de handschoen oppakken en deze foto van een tekst voorzien. Het kan een onderschrift zijn. Of een gedicht. Of een associatie. Mogelijk een beschrijving van wat je ziet – liefst met een bijzondere kijk erop. Laat ik een limiet stellen – minimaal 1 woord en maximaal 500 woorden.

Mail je inzendingen naar mijn email-adres koenschyvens ad gmail dot com (*) Dan beïnvloed je mogelijk andere mee-schrijvers niet. Gewoon reageren kan natuurlijk altijd maar je mogelijke tekstbijdrage zie ik dus graag in mijn mailbox. Volgende week donderdag 4 juni publiceer ik alle inzendingen. Inclusief titel, auteursnaam en mogelijke links naar jouw of andere blogs. En daarna … eeuwige roem …

Ik ben benieuwd. Alvast dank en succes. En je mag natuurlijk een link plaatsen op je eigen blog of Facebookpagina naar dit stukje.

(*) Ik ga ervan uit dat iedereen mijn email-adres begrijpt. Dit is een veilige(re) manier om een email-adres in de openbaarheid te brengen. Allerlei zoekmachines en algoritmes kunnen het dan niet als dusdanig herkennen.