Tags

, , , , , , ,

2015 is alweer voor de helft geschiedenis. Ik kwam de laatste week weinig aan bloggen toe. Ook het lezen schiet erbij in. Mijn schoonzusje en zwager zijn op bezoek. Aldovanda (22) en Mangaze (17). Voor het eerst in Europa. Ze kijken hun ogen uit.

Onderweg naar Amsterdam

Onderweg naar Amsterdam

Het was een drukke eerste week. Een dagje Neeltje Jans, Maassluis, Euromast, Rotterdam, markthal, kubuswoningen en Kinderdijk. Een middagje Goes. Een dag Antwerpen – Grote Markt, kathedraal, Groenplaats, de kaaien, ’t Steen en het Mas. Een middagje Bergen op Zoom. Een bezoek aan de tandarts. En gisteren een dag Amsterdam. Van Goghmuseum, Rijksmuseum, iets drinken op het Leidseplein, shoppen in de Leidsestraat, een wandeling op de wallen, een coffeeshop van binnen bekijken, een rondvaart op de grachten. Ga d’r maar aan staan … Nederland in een notendop.

En er staat nog meer op het programma. Wat denk je van Parijs en Rome? Ook die steden staan op ons to do lijstje. Ik denk dat ze musea wel okee vinden maar ze gaan helemaal los in de winkelstraten. Jonge lui. En er worden heel wat whatsappjes naar Mozambique gezonden. Volgens mij groeit hun boodschappenlijst. En die vakantie is nog niet halverwege … Vanaf zondag voegt ook Isabel zich bij het bezoekende, Afrikaanse gezelschap. Daar kijk ik naar uit. Eerst nog even de Eiffeltoren, Montmartre en andere hoogtepunten van Parijs bezoeken. Daarna twee dagen rijden en dan met mijn twee families vakantie vieren in Italië. Misschien vind ik wel even tijd om wat te schrijven …

Advertenties