Tags

, , , ,

Na bijna twee weken staar ik weer naar mijn eigen laptop. Joepie. Niet naar hetzelfde beeldscherm en niet naar hetzelfde toetsenbord want dat waren (deels) de boosdoeners. Ze zijn vervangen. En dat kost een aardige duit. En vanmorgen om iets voor tienen was het dan zover. Ik start de computer op in de hoop dat ik mijn ‘back up voor het geval dat’ niet nodig heb.

MacBook Pro (Apple)

MacBook Pro (Apple)

Het valt mee. Enkel in mijn mail-programma ben ik mogelijk dingen kwijt geraakt. De rest lijkt mij vrij normaal, net zoals voorheen. Een beetje andere lay out. Mijn computer draaide op een verouderd systeem. Ook dat is nu verholpen. Mijn MacBook draait nu op OS X El Capitan. Ik had er al over gelezen. Ook over het feit dat de computer ‘trager’ is met dit besturings-syteem. Ik zie wel. Als hij maar betrouwbaar is. En functioneert wanneer ik dat wil.

Ik moet nog allerlei apps upgraden … wat een boel Engelse termen … maar dan kan ik ook echt aan de slag. Dat betekent dat ik Isabel morgen de auto meegeef en mezelf opsluit in mijn werkkamer. Er is veel achterstallig werk. Tot vandaag kon ik de ‘smoes’ hanteren dat mijn computer haperde of dat de werkzaamheden aan het nieuwe huis teveel aandacht vroegen. Vanaf nu is het weer even … me and my MacBook. Er moet content voor Goes geleverd worden. Ai, alweer zo’n lelijk woord.

Over de boeken die ik afgelopen tien dagen heb gelezen, schrijf ik binnenkort. Weinig tv gekeken. Wel lekker gekookt. En misschien kunnen we nu weer eens een film of een serie kijken want ook dat doen we meestal op mijn laptop.

Advertenties