Tags

, , , , ,

Geheel tegen mijn gewoonte in schrijf ik een tweede stukje op dezelfde dag. Ik zit in een totaal onttakeld huis. Het is wachten op de verhuizers. Zij staan morgenochtend al om zes uur op de stoep. Vannacht om twaalf uur loopt ons maandelijks abonnement van televisie en internet af. Dat komt mooi uit – dachten we. Vorige week vertelden ze ons dat een eenvoudig verhuisbericht volstaat om de aansluiting te veranderen naar onze nieuwe woonplek. Ik ging dat vanmiddag in een kantoor van TV Cabo bevestigen.

Tv en Internet

Tv en Internet

Maar wat blijkt … waar wij gaan wonen hebben ze geen signaal. Dus einde abonnement. Einde contract. We moeten op zoek naar nieuwe leveranciers. Enerzijds voor televisie, anderzijds voor internet. TV Cabo is de enige maatschappij die dit levert in één pakket. We moeten nu op zoek naar twee verschillende aanbieders. Dat kan dus even duren. Snik. En ik haat al dat geregel. Grrr. En wie levert kwaliteit? Wie is betrouwbaar in het buitengebied – waar wij gaan wonen.

Kortom … gemengde gevoelens. Met enige weemoed neem ik morgen – officieel pas op 30 april – afscheid van ons (huur)huis in Jardim. Bijna drie-en-een-half jaar historie met deze plek. Veel mooie herinneringen. Fantastische bezoeken vanuit Zuid Afrika, Nederland en Vlaanderen. Dank daarvoor. Vanaf morgen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. Een eigen huis – met alle bijkomende zorgen en pleziertjes. Ik zal er over blijven vertellen maar ik weet nog niet wanneer … eerst op zoek naar een nieuwe server. Carpe Diem.