Tags

, , , , ,

En zoals ook de vorige keren dat ik deze titel gebruikte, ben ik een ietsie pietsie lui vandaag. Moet kunnen. It’s Sunday. Vandaar dat ik wat grapjes kopieer die ik de afgelopen tijd op internet tegenkwam. Knip- en plakwerk. Ook wel bekend onder de naam … jatwerk. I hope you will like it. Smile.

Is het warm in Nederland? Ik lees erover. Is het warm in Vlaanderen? Ook daar worden temperatuur-records gevestigd. Alsof het de Olympische Weer-Spelen zijn. Record in Japan. Record in Seoul. En wat denk je van New York?

Het is warm, ook in New York

En als de kleren dan worden uitgetrokken, ontstaan er nieuwe gezichtspunten. Wat vind je van deze … broek?

Ce n’est pas un pantalon

Het zijn niet alleen grapjes die ik af en toe bewaar. Heel soms ook een opschrift, een quote van Loesje of deze … een zondagse gedachte. Ook iets voor alle andere dagen van de week.

De tekst spreekt voor zich

Ik heb een tijdje toiletsymbolen verzameld. Ik leg het uit. In de periode dat ik heel veel onderweg was – meestal voor werk – fotografeerde ik vaak de symbolen van ‘mannetje’ / ‘vrouwtje’ bij wc’s. Ik heb een link naar die kleine verzameling die ik eigenlijk nog een keer moet updaten. Klik HIER. Deze vind ik best grappig.

Hoge nood

Nog een leuk onderwerp … schaduwen. We hebben allemaal al wel eens een foto gemaakt van onze schaduw. Ja toch? Er bestaan heel veel voorbeelden van bijzondere schaduw-effecten. Ook deze muzikale-schaduw vind ik de moeite waard om te kopiëren.

Zwart witte toetsen. Do you hear the music?

En als je dan deze piano-brug over bent gelopen zie je drie dames die genieten van het zonnetje. Even uitrusten …

Zitzakken maar toch even een beetje anders …

Veel van dit soort foto-grapjes zijn visuele instinkers. Gezichtsbedrog. Ik plaats er nog twee. En ja … het is gezichtsbedrog …

Contactadvertentie van een Russische schone

Ik weet niet of ik zou reageren op zo’n advertentie. Wat maakt het ook uit. Laten we maar genieten van het lekkere weer.

Een zomers uitje

Facebook zal deze foto zeer waarschijnlijk censureren. Waarom? Niets aan de hand toch? Gewoon … gezichtsbedrog and a dirthy mind.

In de serie: NIEUWE OOGST