Tags

, , , , , ,

Heden meldt de bedroefde familie het overlijden van een trouwe familievriend. Nadat een paar dagen geleden de betreurde een acute hartaanval kreeg, heeft de Apple-dokter vandaag de patiënt hersendood verklaard. De familie was aanwezig in het ziekenhuis – i Store – in Nelspruit, Zuid Afrika. Een laatste poging tot reanimatie – bij WeFix – heeft ook niet mogen baten. De stoffelijke resten zijn met de familie terug naar Mozambique vertrokken waar zij zich beraden op de toekomst.

Slecht nieuws

De artsen van i Store weigerden de patiënt toegang in hun revalidatiecentrum. Pure leeftijdsdiscriminatie. In hun ogen is de zieke té oud en komt daardoor niet meer in aanmerking voor welke vorm van therapie dan ook. Natuurlijk is dit geen beslissing van artsen maar van het management dat geen updates meer heeft geleverd aan de kliniek. Zij adviseren … koop gewoon een nieuwe. Ontgoocheld als ik ben, weiger ik dat voorlopig. Zeg nou zelf … geen hulp willen (kunnen) bieden bij een ogenschijnlijk klein probleem is toch anti-reclame voor Apple.

Ik hoop wel dat er een grondige transplantatie kan plaats vinden. Er bevindt zich veel bruikbaar materiaal dat vast een tweede leven verdiend. Opa MAC oogt gezond maar kan wel wat opkikkers gebruiken … met muziek, foto’s, documenten van de gesneefde MacBook Pro. Het blijft tenslotte een transplantatie in de familie. Hetzelfde DNA …

In de serie: #11/40