Tags

, , , , , ,

Deze nieuwe eretitel is me zomaar in de schoot geworpen. Ik ben vandaag bij Omroep Zeeland ‘Zeeuw van de dag’. Haha, best bijzonder voor deze Vlaamse Mozambikaan uit Leeuwarden.

Ze bellen me tweemaal. Vanochtend om 6.45 en vanavond nog een keer om 18.45. Het is telkens een live-gesprek dus ik ben benieuwd naar de vragen. Laat ze maar komen.

Ik werd vorige week gebeld door de redactie van dit radio-programma. Of ze me mochten bellen op 30 augustus omdat vandaag het Openluchtspektakel IN HET SPOOR VAN DE STIER in première gaat in het kader van het themajaar Goes-Europa 2022. Omroep Zeeland vindt mij een geschikte ‘Zeeuw van de dag’. Dankjewel.

In het programmaboekje staat natuurlijk iets anders vermeld. Daar lees je dat ik de ‘artistiek coördinator en eindregisseur’ van deze voorstelling ben. Ruim 120 acteurs, zangers, muzikanten, dansers, vuurartiesten enzovoort op de planken en ruim 60 mensen achter de schermen.

Kom dat zien, kom dat zien. Zes voorstellingen, van 30 augustus tot 3 september. Er zijn nog kaartjes: Tickets IN HET SPOOR VAN DE STIER

Advertentie