Archief

Van 1 januari 2011 tot 19 augustus 2011 hield ik – bijna dagelijks – een weblog bij.

De beheerder van “web-log.nl” begon eind augustus met het overschrijven van alle 400.000 blogs naar een nieuw systeem. Weken kon ik niets toevoegen. Ik ben hier (wordpress.com) dan maar opnieuw begonnen op 12 september 2011. Ik probeer dagelijks een stukje te schrijven.

Archief

Ondertussen is een deel van het oude materiaal (af en toe) weer zichtbaar op internet. Klik HIER om mijn oude blog te lezen en te bekijken. Mogelijk pas ik later de lay out aan.

Maart 2013 – ook Weblog.nl – zonder tussenstreepje maakt er een potje van. Ze zijn ermee opgehouden. Ik heb me aangemeld om alles over te schrijven naar wordpress (te bewaren) maar volgens mij ging dat (alweer) mis. Ik vrees / ik denk / dat ik al mijn blogs van 1 januari 2011 tot 19 augustus 2011 kwijt ben. Grrrr

Advertentie

2 gedachten over “Archief”

 1. Rob Groeneveld gezegd:

  Beste Koen. Sinds kort ben ik merkeigenaar van Victoria Bronwater. Zou je mij svp willen bellen ? Groet Rob Groeneveld 06 22 44 55 33

  • Dag Rob, een bijzondere reactie. Hoe kan ik je helpen? Bellen? Dat zou kunnen via whatsapp. Sorry voor trage reactie. Je gedachte / reactie over Victoria Bronwater is al 10 maanden geleden. Ik zag het niet eerder.

   Mogelijk is email handiger

   koenschyvens [apenstaartje] gmail [punt] com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s